Lediga tjänster

Lärare till Örebro Folkhögskola

Vi söker lärare till Allmän kurs som utökas från hösten 2018. Undervisningen är på nivå motsvarande skolår 9 samt gymnasieskolans år 1-3 och sker på folkhögskolan i Vivalla centrum.

Kompetenserna vi söker är utbildning och erfarenhet av svenska, svenska som andraspråk, engelska samt matematik på högstadie- och gymnasienivå. Viss procent av tjänsten kan även innehålla undervisning i SO- ämnen eller i naturkunskap.

Vi söker dig som vill vara med i ett utvecklande och meningsfullt arbete, där vi tillsammans i arbetslagen arbetar för individuella lösningar tillsammans med varje deltagare. Arbetet sker i temapass samt i arbetspass för enbart svenska, engelska eller matematik. Planering sker både med övriga i arbetslaget och med lärare som undervisar i samma ämne.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att kommunicera, lyssna och samarbeta med både deltagare och kollegor.

Meriterande är erfarenhet av arbete med elever/deltagare från olika kulturer och språkbakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan till ett engagerande och mycket meningsfullt arbete!

Folkhögskolan rustar deltagarna för livet!

Tillträde: 2018-08-13

CV och personligt brev skickas till mari.spraak@orebrofolkhogskola.se

Ansökningarna behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Örebro folkhögskola är en rörelsedriven folkhögskola med Evangeliska Frikyrkan (EFK), Baptistförsamlingen Immanuel, Örebro samt Filadelfiaförsamlingen, Örebro som huvudmän.

I Örebro folkhögskola ingår även Götabro bibelskolor och kursgård samt Startpunkt med kurser i samarbete med Arbetsförmedlingen.